Beg serbaguna Cik Nisa Farhana….

Cik Nisa kate dier nak beg yg bleh ltk mcm2…alat tulis, nota kecil, kalkulator dll…agar mudah dier bawa ke kelas 😀

~depan ltk nama dier & ltk munge yoyo + love button

~owh….Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 18..Hebat…..hebat2. De munger2 kecil sikit kat bwh tu.

*kat sini kamu sklh eh…sek. 18, shah alam.

~ketika lam proses………..

~ketika lam proses…………..

Amacam Cik Nisa? ok ke neh?….

^

^

^

^

Maaf….. 333

beg utk MIMI & AINA

kite jahit 2 beg ni utk si kembar yg dah lama menunggu, cian bebudak tu..terlalu bizik sampai xterkejar nak buat sumer brg, nak tolak rs kecian plak biler org mengharap so kite buatkan jugak 🙂 hrp2 diorg berpuas hati ler  *saje tempek pic ‘lebat2’ sikit hahahaha

 ini mimi punyerrrrrrrrrrrr

 ni plak aina yg punyerrr comel tak? utk si kembar =P tgh2 syiok jahit, cik putih buat hal  sblm di ‘terbalik kuang kan’  lapik dlm yg lom jahit dot2 palkadot

 part nak deco ni yg paling rumit

 emmm…ok ker?

 nama kite sulam mesin jer..

  nak eja pon xtau ker? ha3

 lop2

http://www.facebook.com/kerawitkraft

~
~
~

Ghindu memaksa kite menyayangi awak …sob3

333

wristlet…

adoyaiii…sengal kite wat benda alah neh, wristlet bag 3 zipper…kite xtau nak jahit senanyer. Hehehe kwn kak kite yg request, kite nak wat ketiga-tiga zipnyer di atas tp kite xtau fening2 lalat kite on ‘cik tam’ nmpok pic yg cenggini jd kite jahit la yg cenggini hahaha

bantal urop ‘A’ tu saje je kite ltk sbb nak katop nama org yg request tuh 🙂 senanyer xde pon aksesori tu hahaha

amacam? bleh la kan…belasahhhhhhhhhhhhhh

^

nak nengok pica awak bleh tak?

333

Anak2 Flinstone

minggu yg amat bizik, minggu yg buat kite xckp rehat, xcukup tido …kite sebok nak ciapkan bantal muchuk theme ‘anak2 flinstone’. Kowang pernah tgk cite kartun zaman batu tu tak?

*cite neh ar…nek kete kena kayuh dulu kai kaki hahahah…yabba dabba do….

kite nak buat bantal de pic 2 dak tecik neh…cute kan diorg 😀 kira ni bntal yg ke-2 la..sblm ni kite dah pernah buat 1…pestime buat utk kwn opis kite. Time tu msh br berjinak2 dgn kraf neh http://www.facebook.com/photo.php?fbid=113230122095704&set=a.113230058762377.26307.100002261491135&type=3&theater

*huduhnyer…hahaha

 Bamm Bamm Rubble kawan baik dgn Pebbles Flintstone

*tgk2…lom ciap lagik neh…dah ciap ti kite tempek pic yer…kite wat xde la same cam pic yg de lam tenet tu…kalo samer bek kopi paste jerk kan hahaha

^^^^…menjadik sowang perindu sepi…..

333

work in progress

kite sdg menjahit beg tecik de pic hello kitty utk kwn kiter. Dier nak kasik kat anak kwn dier…*bape byk punyer kwn msh belom ciap lagik. Mlm td kite cam lembap ckit menjahit same cam cuaca lembap kat luar umah *kan ujan mlm td =P ujan2 ni cedap tido ZZZzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzzzz

ok tak? ni utk bhgn penutupnyer… ti ciap kite tunjuk lagik eh. 😀

~

~

~

selagi ada bulan & bintang ~ 333

beg tecik

smlm kite ciapkan beg kecil ni utk kak ipar kite & anak buah kite. Simple jer, lgpun kite xpandai jahit beg…ni pon jenuh la nak ciapkannyer, ciap g solat, mam, guling2 mcm tenggiling nengok tb dl. pttnya lam 1 jam bleh ciap neh…xssh sgt pon hahaha

*kak ipar kite punyer

*kak ipar kite punyer jugak

*anak buah kite punyer

kite punyer lom ade…kite pon nak jugak, sll kite punyer mesti last baru ciap…uwaaa….

awakkkkk………… 333