Fabric flower brooch (2)

Lepas je kite publish keronsang bunge suke2 hati kat fb kelmarin, de yg dah grab, then dah amik so de tggl sikit2 lagik bakinyer. Sape berminat cari kite d fb hokkay.. 😀

yg bulat ni saje2 try…eemmmm, nmpknyer kite lebih suka yg tajam2 tu dr yg bulat2 neh hahaha sbb nmpk xkemas ;P

skodeng sini 😀 ———> https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

Bunga Penanggah

As salam kwn 🙂 …pe kabor kak kiah, sehat ke laki kamu? cmno jualan karipap mokcik karipap niari. habis ker? kak senah dah masak lunch ker, de bau2 asam pedas aje neh….di mn jua anda berada tenkiu n lebiu la sudi tgk blog sepah2 neh hahaha. Smlm sempat la kite siapkan bunga penanggah (corsage) ni, mujur la de stok lg kain ni, kalo tak menapak lagik la ke Jln TAR mencari kain tp rsnyer dah xde la ni stok lamaaaaaa punya kain 😀

blkgnyer kite ltk pin bulat tu tp lp lak nak snapnyer, amponnnn…..

nak yg simple ajer katenyer, berkenan yg ni so ni la hasilnyer. Jap je buatnya. 😀

berminat? meh la skodeng fb kiter 😀 ——-> https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Bunga Yoyo

Anak sedara kite kate umah kite dah mcm taman bunga, terlalu byk bunga yg kite hasilkan 😀 senanyer kite bukan la sowang yg minat nak menghiasa umah dgn bunga2, w’pun kite neh pompuan yg org sll kate xpat dipisahkan dgn bunga tp utk menghias mmg out la…xminat, buat kumpul habuk je nnt ahakz..sure lumayan hasilnyer nnt ehem2..

tadaaa…… kite buat bunga yoyo ni utk hias brg hantaran perkahwinan salah sowang CEO kerawit kraft 😀 tp lom ciap sepenuhnyer, daun pun xde lagik, ke xyah ltk daun? bior gonjeng hahaha

^

^

^

Love, QQ

333

Bunga chrysanthemum

Bunga chrysanthemum…toi ka eja gitu? hehehe janji bunyik sama bleh la kot ^.^

kelopaknyer patut de  byk layer lagik tp kite xcukup reben =P so kite kurangkan layernyer. Errr…ok jugakan? ti kite nak buat HB, bunga Telur, bunga penanggah, brooch dan sgl mak nenek yg bleh disuai padankan dgn bunga ni. *ntah biler tahun la pat buatnyer tu =P

^

^

^

Love QQ,

333