Beg Denim Kite =P

kwn opis kite g jejalan kat Hadyai last year…*last year punyer cite skrg br nak msk n3? dier kasik kite handbag denim, kite suke bangat..menambahkan koleksi beg kite, hik3 nak kate kite suka bangat melaram dgn beg xjugak, dok pulun usung beg yg samer jerk xpon melenggang itik pulang petang jerk, henpon duit kunci sumer masuk poket suar, pemalas xoxo. Kite suke beg tu tp kite xsuke talinyer yg chantik tu bcoz…tali tu pendek n keras, kalo sandang kat bahu tercepit kat tiak kite…xselesa, jd kite beli kain kat Kamdar then wat tali panjang so jd sling beg plak hahaha

*beg asal yg chantek ~siler abaikan mahkluk2 kat tepi2 tu…=P

*selepas sesi ‘penambahan suke hati’

tp, biler dah ciap…tali asal beg *keras uuuu telah berjaya mengganggu kehidopan beg itu…hurmmm…kite nak tanggalkan tali asal n buatkan tali baru dgn kain yg lebih spy tali tu lebih lembut n xmengganggu. Kalo rajin cpt la kite wat penambahan tali kalo malas kite tanggalkan aje tali keras tu & gn tali panjang jerk la.

ok ke tak beg tuh?

xnak meset kite ker? tepon pun xper….ghindu la…333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s