lakaran lagik dan lagik

😀 lakar2 pastu biler buat jadik lain hahaha lantak ko la QQ ko yg buat dier bukan dier yg buat ko, xgitu? kite nak buat frame ala2 3D gitu utk kak kite, tiap kali jmpa je tanya dah ciap ke belum, aduhhhhh..sabou2 ler tp kite buat gak ckit2 bior nmpk ckit yg kite nak buat tp xsempat, nyenyambil siapkan order cust2 tersayang kite tayang2 la mende alah neh🙂

sila abaikan meja kerja kite yg bersepah2 tu, biasa la meja org yg rajin mmg gitu lalala

hurmmm…guna cik komp mmg mudah kan?

kan dah kate…bile buat dier jadik lain ahakz msh lam proses pembikinan, byk lagik nak taruk kat sana sini, amik masa lor ;P

 

nak mudah, kite g beli huruf yg dibuat drpd kayu, tecik2 ajo, ti tampal dgn gam cap gajah duduk *bkn cap kain pelikat ke tuh? kwang3

sng gini xyah ssh2 nak jahit, lg pun menda tecik je biler ciap nnt, bkn cam yg kite buat utk Red purple beauty tuu😀 cakit jari jo nak gunting kain felt tecik2 pastu nak jahit plak, dah la jemari kite ni kiut miut montok2 lagik, jgn buang masa hokay???

^

^

^

Love, QQ

333

4 thoughts on “lakaran lagik dan lagik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s