Mr. Crab nak kwn dgn anak En. Flinstone

huhuhu…bntal anak flinstone tu nak ditambah dgn MR. CRAB la plak …heheheh kite hengat dier nak tambah umah zaman batu ker, kete batu flinstone ker..or dinasor ker ruper2nyer nak tambah Mr. Crab, dah meraban kite carik Pokcik Gogel utk dptkan pic Mr. Crab.

*WIP…xoxo…tecik weiiii

*nak tempek kat ujung neh…aippp bkn tempek tp kite jahit okay…JAHIT2

*ni dah ciap jahit…hurmmm agak kecomotan di situ tp kalo kowang nmpk cam Mr Crab maka mmg ia Mr crab yer…

*dah ciap..tp kite lp nak amik pic bantal anak flinstone sebjik2..jd tgk je pic yg neh. Nmpk tak kat mn Mr. Crab tu? tecik jerk…abih jari jemari montel2 gebus kite terpelecok na pegang & jahit Mr Crab yg tecik neh huhuhu

En. Fred Flinstone fenin biler fikir anak dier maybe akan kena ‘cubit’ dgn Mr. Crab…ahakz….

^

^

^

^

sambil baring2 pegang pewot…muncitnyer pewot…..aippp

333

Advertisements

Anak2 Flinstone

minggu yg amat bizik, minggu yg buat kite xckp rehat, xcukup tido …kite sebok nak ciapkan bantal muchuk theme ‘anak2 flinstone’. Kowang pernah tgk cite kartun zaman batu tu tak?

*cite neh ar…nek kete kena kayuh dulu kai kaki hahahah…yabba dabba do….

kite nak buat bantal de pic 2 dak tecik neh…cute kan diorg 😀 kira ni bntal yg ke-2 la..sblm ni kite dah pernah buat 1…pestime buat utk kwn opis kite. Time tu msh br berjinak2 dgn kraf neh http://www.facebook.com/photo.php?fbid=113230122095704&set=a.113230058762377.26307.100002261491135&type=3&theater

*huduhnyer…hahaha

 Bamm Bamm Rubble kawan baik dgn Pebbles Flintstone

*tgk2…lom ciap lagik neh…dah ciap ti kite tempek pic yer…kite wat xde la same cam pic yg de lam tenet tu…kalo samer bek kopi paste jerk kan hahaha

^^^^…menjadik sowang perindu sepi…..

333