Anak2 Flinstone

minggu yg amat bizik, minggu yg buat kite xckp rehat, xcukup tido …kite sebok nak ciapkan bantal muchuk theme ‘anak2 flinstone’. Kowang pernah tgk cite kartun zaman batu tu tak?

*cite neh ar…nek kete kena kayuh dulu kai kaki hahahah…yabba dabba do….

kite nak buat bantal de pic 2 dak tecik neh…cute kan diorg😀 kira ni bntal yg ke-2 la..sblm ni kite dah pernah buat 1…pestime buat utk kwn opis kite. Time tu msh br berjinak2 dgn kraf neh http://www.facebook.com/photo.php?fbid=113230122095704&set=a.113230058762377.26307.100002261491135&type=3&theater

*huduhnyer…hahaha

 Bamm Bamm Rubble kawan baik dgn Pebbles Flintstone

*tgk2…lom ciap lagik neh…dah ciap ti kite tempek pic yer…kite wat xde la same cam pic yg de lam tenet tu…kalo samer bek kopi paste jerk kan hahaha

^^^^…menjadik sowang perindu sepi…..

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s