HB Organza + Stokin

Hb ni adalah yg berkurun lam simpanan…baru je siap minggu lepas, dah ciap pon berkurun gak kite peram, bizik bebenor ye yong? lalalala 😉

hasil saje suka suki perabihkan bunga yg ader 😀 dah bertahun bunga organza dan bunga stokin tu terperuk lam kotak.

https://www.facebook.com/?q=#/kerawitkraft?ref=tn_tnmn

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

bunga organza…kite bakor…kite bakor….

as salam….maaf la kawan2 kalo kowang nmpk n3 bunga organza sumernyer kaler itam, putih, pink, purple yer =) nak wat camner dah tema cust kite utk majlis kawen diorg kaler neh so nmpk kaler2 neh je la buat ms skrg neh hik3

mlm td sambil tgk cite Harry Potter kite try wat bunge organza neh, bakor2 tp cam tidak kejadian di situ, uwaaaa mencik tau, niari blik umah nak try lagik, ms dah suntuk neh

adeiii..huduh kan? hurm..prob toi la biler wat bunga yg itut suke hati kite neh. Kalo cust ckp ciap2 dier nak bga camner sonang sikit tp bagus jg utk menambah koleksi kite kannn 🙂

kite rs biler dah byk2 & dah cantum dgn ‘gedik2’ yg lain tentu nmpk menarik ti jd kite akan usahakan ke arah kecantikan dan keayuan tu nnt xoxo =P

^

^

tetibe kan awak…kite rase ghindu..lalalala

333

Bunga Dulang Organza (putih/hitam/kelabu)

saje je nak tempek pic, senanya lom buat g pon…mlm td boring taruk la bunga ni sekadar nak try test tgk gupernyer hokey ke tak…layanzzz…

ni bunga dulang hantaran nyer…

men letak je…kalo kowang tiup melayang neh  =P

kotak utk letak buah tp buah xde

utk ltk gelang/cincin…

gelap tak/ hokey ka? emmm…cam ade ketidakpuasan hati ar…

^

yg lelaki ke pompuan kaler pink purple lom buat lagik huhuhu sempat tak nak guna raya neh?

^

^

^

akan kite usahakan

333

Bunga Dulang Organza Purple + White

As Salam, Bunga dulang purple + white ni utk majlis pertunangan Faizah & Shafik ~ 07/07/2012 di Perak. Dier nak 7+2 *extra 2 utk kes2 emejensi katenyer.   Kite juga akan berada di majlis tersebut utk sesi kemasan terakhir brgan hantarannyer dan juga menyiapkan sirih junjung.

layanzzz………

^

^

^

separuh nyawa merindu awak

333

Koleksi Bunga Telur

antara bunga telur yg kite buat, byk lagik tp nnt2 la kite tempek kat sini….*masih mencari idea utk bunga telur big day anak sedara kite..hurmmm…

 yg ni kite wat utk big day kwn kite…tema hitam putih silver

02112009(003) yg ni utk majlis cukur jambul anak buah kwn kite

Goodies bag yg ni utk majlis anak sedara lelaki kite

Orkid Stokin - putih + purple yg ni saje2 gatai buat

orkid stokin ~ putih + merahyg ni pon saje je

orkid stokin ~ biru + putih yg ni jugak

ros stokin ~ pinkyg ni buat hias bekas hantaran

IMAG0039 yg ini utk khatam Quran anak kakak kite

DSCF0693 yg ni utk big day kwn abg kite

*biler awak tawen syg akan buat utk awak yer..seponsor gitu, mau?

yg mengingati awak

333