Open & Close

mende alah yg paling ‘lama’ utk diciapkan..de lam 2 tahun mende neh direquest oleh kakak kite…br ciap, nak buat xsampai 2 jam pon tp biler ikut ‘Q’ list mmg la lmbt hahaha maaf yer Anjang, Simple aje neh…

gantung kat pintu kedai, err cam pelik ckit rona neh kan? anak dier yg pilih rona neh..kite ciapkan jer hik3

^

^

^

333

Advertisements

sama tp xserupa :)

As salam…sblm ni kite de buat ‘Assalamualaikum’ blue theme sama cam yg neh cm yg neh kite taruk cik lady & cik bee *tingat kat si kumbang hati kite sbg penyeri tambahan. Kite ayat lebih kit & cust setuju utk tambah bayaran bg mendapatkan si comel 3 ekoq neh ha :D. Kalo kowang nak order  si comel ni aje pun boleh.

amacam? cute kan? =D

meh la cuci2 mato ~ http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

ku merindu… 3 3 3