owl xjadik…xoxo

smlm kite busan tahap paling max sekalik…huhuhu asyik pandang ‘cik lavender’ jerk…nape xmunyik2 nada dering spesel tuh eh? dah nak masuk 3 bulan deringan spesel tu xmunyik2 😦 . Utk menyodapkan hati & mengalih hengatan kite pd dier spy kristal jernih xmuncul kite wat burong antu…huhuuu

pestime wat…jadik gomok pendek & bhgn dpn bdn terlalu lebar…huduhnyer, burong antu CACAT =P. Nak Tau sbb pe xjadik? sbb kite yg beginner neh PEMALAS nak wat pola, kunun2 terersss la sgtttttttt. Amekkawwww…cacat sudah burong antu neh kih3

*yg pestime

*yg pestime

*yang seken time 😀

pas neh kite wat pola dulu la, yg neh saje je suke2 ati depan ‘cik putih’ smlm…..

Animals mini graphics

 333

Advertisements

LoVe itu CHenTa

kite sdg menyiapkan wedding souvenir yg comelllll…..*sila la muntah di tandas umah jiran sblh yer hahah kite ttp rs ianyer comel & kiut miut tiut 😀 …paling kite suke kat bunga kecil2 tuh…

sesuai utk jdkan rantai kunci @ nak gantung2 kat tepon canggih kowang tu, or kat mn2 yg kowang suke, xde salahnyer

sape2 nak order utk hari bersejarah kowang sendiri atau utk org lain or nak bg gift utk pe2 event sila la melawat FB Kerawit kraft yer…

http://www.facebook.com/kerawitkraft

rege bleh runding *ecece…cam nak beli rumah plak