Bunga telur organza (gantung)

kite tempek lagik dan lagik… 😀

amacam?

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

Bunga Yoyo

Anak sedara kite kate umah kite dah mcm taman bunga, terlalu byk bunga yg kite hasilkan 😀 senanyer kite bukan la sowang yg minat nak menghiasa umah dgn bunga2, w’pun kite neh pompuan yg org sll kate xpat dipisahkan dgn bunga tp utk menghias mmg out la…xminat, buat kumpul habuk je nnt ahakz..sure lumayan hasilnyer nnt ehem2..

tadaaa…… kite buat bunga yoyo ni utk hias brg hantaran perkahwinan salah sowang CEO kerawit kraft 😀 tp lom ciap sepenuhnyer, daun pun xde lagik, ke xyah ltk daun? bior gonjeng hahaha

^

^

^

Love, QQ

333

Bunga chrysanthemum

Bunga chrysanthemum…toi ka eja gitu? hehehe janji bunyik sama bleh la kot ^.^

kelopaknyer patut de  byk layer lagik tp kite xcukup reben =P so kite kurangkan layernyer. Errr…ok jugakan? ti kite nak buat HB, bunga Telur, bunga penanggah, brooch dan sgl mak nenek yg bleh disuai padankan dgn bunga ni. *ntah biler tahun la pat buatnyer tu =P

^

^

^

Love QQ,

333

tulip dah ade ‘buah’

ngeh3…tulip dah ade telur nyer la. komen yg kite dpt…tulip kite cumelll, ciap de yg chup dulu, jd kite simpan la ckit bunga telur tulip utk yg dah chup awal2 tu. Akhirnyer kite pon pat 1 tulip…last kopeknyer **padahal bleh buat sendiri mcm2 kaler lagik tp nak jugak yg kenuri punyer muahakakaka

 

 nak tempek pic time tulip ade di pahar tp xcantik la plak sbb tulip tu ‘kosong’ jer, xde gedik2 byk nmpk gonjeng, ptt letak lam bakul pastu leh menari2 bw bakul sambil nyanyi hahaha si gadis & bunga xoxo biler lam bakul nmpk penuh merimbun w’pun hakikat sbnry ianya adalah gonjeng 😀

^

^

^

ghindu

333

bunga telur Tulip

As Salam…. cust kite , Puan Gee order bunga telur tulip utk majlis menyambut menantunyer, 1st time buat neh, harap2 dier suker dannnnnn kite de prob sal tangkai bunga tu, hurmmm…

setakat neh dier dah tgk & dier suker sgt. Dier terima ttg tangkai bunga tu, bgnyer dah cukup puas hati tp bg kite tidakkkk len kali kn cr dawai yg besouuuu punyer 😀

**cerita ttg n3 ini: kite sgt suke sbb ianya PALKADOT…NOKTAH ahakz…

^

^

^

kite sgt pasti dlm hati kite ade awak

333