Fabric flower brooch (2)

Lepas je kite publish keronsang bunge suke2 hati kat fb kelmarin, de yg dah grab, then dah amik so de tggl sikit2 lagik bakinyer. Sape berminat cari kite d fb hokkay.. 😀

yg bulat ni saje2 try…eemmmm, nmpknyer kite lebih suka yg tajam2 tu dr yg bulat2 neh hahaha sbb nmpk xkemas ;P

skodeng sini 😀 ———> https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

Bunga Penanggah

As salam kwn 🙂 …pe kabor kak kiah, sehat ke laki kamu? cmno jualan karipap mokcik karipap niari. habis ker? kak senah dah masak lunch ker, de bau2 asam pedas aje neh….di mn jua anda berada tenkiu n lebiu la sudi tgk blog sepah2 neh hahaha. Smlm sempat la kite siapkan bunga penanggah (corsage) ni, mujur la de stok lg kain ni, kalo tak menapak lagik la ke Jln TAR mencari kain tp rsnyer dah xde la ni stok lamaaaaaa punya kain 😀

blkgnyer kite ltk pin bulat tu tp lp lak nak snapnyer, amponnnn…..

nak yg simple ajer katenyer, berkenan yg ni so ni la hasilnyer. Jap je buatnya. 😀

berminat? meh la skodeng fb kiter 😀 ——-> https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333