Baby Keroppi

As Salam…. 1Ramadan…puasa tak kawan2 semua? ^.^ kite tido lewat mlm td, mujur jugak de hamba Allah SWT yg sudi kejutkan hampir jam 5 pg td, sempat la bersahur dgn roti, kurma & air masak. Syukur Alhamdulillah & terima kasih awak 😀

sblm tidur awal pg td sempat la siapkan 4 ketul kerropi keychain utk dihadiahkan kpd adek manis 😉

teruknya kualiti pica keroppi neh..xpe la ade rezeki lebih sok kite beli yg canggih cikit yer, sabou2 🙂

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

Keroppi

As salam. De cust request Keroppi. Nak 4 bijik tp punya la cucah nak cari kain felt kaler ijo tu, mujur jugak la de stock lama tp xcukup sekoq la plak, bincang2 cust setuju la yg sekoq tu kaler ijo lain sikit, meh la jamu mata 🙂

nmpk tak sekoq tu kaler lain hehehe ;). kite terlupa la plak nak snap pic blkgnyer, jz tulisan Happy Birthday je. Kesemuanya sama. 😀

dier akan dtg pick up sendiri di umah kite nnt, mudah sikit kerja kite, byk yg nak pos, berengkai la kite angkut nnt =P

https://www.facebook.com/kerawitkraft?ref=tn_tnmn

^

^

^

Love, QQ

333

Abe mata kuyu & cik kak mate besou

hik3…dl2 menjahit biler ciap je rasa hepi sgt..skrg pon hepi jugak cm dl rsnya lain sikit, maklumlah pestime buat & hasilnyer agak memuaskan, rs semangat melonjak2, skrg kira dah pandai buat abe mata kuyu & cik kak mate besou perasaannyer lain cikit =P

Keroppi de ke kaler pink? kite tau ijo jer hahaha 😀

http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love QQ,

333