SKT~Maroon+ Rose

Kali ni kite buat sarung kotak tisu dgn taburan manik *sblm ni pon ade ntah mn la pic nyer  =P. Yg ni Tempahan dr Maklong kawan kite, dier nak warna maroon bunga rose putih merahn terpulang la kite nak design cmner pon hahaha…suke2 hati je kite letak hiasannyer 😀

Maklong nak sepasang, nak guna time raye katenyer hik3..ni la hasilnyer harap Maklong suke2 hati eh. 😀

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

HB Rosebud

Beberapa bulan yg lepas kite bljr buat HB Rosebud dr anak saudara kite yg mmg pakar buat HB rosebud, comel je dier buat yg kite punyer…hancussss sememeh giler 😥

c…xcantik ar, uwaaaaa….mau nanges guling2 turun nek tangga gitu. xpe2 ni first trial *pujok hati sendiri  In Sha Allah lps ni maybe akan jd lebih baik…pe org kate ‘practise make perfect’ gitu la, xreti de kite bhs omputih melepak neh =P

http://www.facebook.com/kerawitkraft
^

^

^

Love, QQ

333

Pink + Blue (SKT)

As salam 🙂 niari rs cam besttttttttttt ajer…mood pon hokkay sesangat =P meh nak tunjuk hasil utk hari ini yg ciap sepenuhnyer. Sarung Kotak Tisu tema pink + blue. Warna pink ini menyebabkan kite terpaksa membuka spek ketika membuatnyer bcoz…warnanyer teramat la menyakitkan mate kite yg rabun  ayam neh huhuhuhu…

kebelakangan ni cust2 kite nak letak tarikh kat sarung kotak tisu plak…tarikh yg de memori best2 ler tu kui3, i pollow ajer

~seBELUM keJADIan~

kite harap dier suke ar Sarung Kotak Tisu neh 😀

http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333