Tissue box cover (car)

sarung kotak tisu untuk letak/gantung blkg kusyen kereta.

bhgn blkg de getah spy sng nak letak blkg kerusi dlm kereta 🙂

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Advertisements

Sarung kotak tisu merah WYL

Assalam 🙂 kali ni kite nak tempek pic sarung kotak tisu merah, de no plat ketenye..ke plat motor? xkesah la n tarikh. Tarikh beli kenderaan tu kot =P

meh tgk meh2…

ladybug tu kite taruk kaler kuning, kalo merah abis tenggelam xnmpk la si comel tu 😀

kalo sudi singgah la sebentar di https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

SKT~Maroon+ Rose

Kali ni kite buat sarung kotak tisu dgn taburan manik *sblm ni pon ade ntah mn la pic nyer  =P. Yg ni Tempahan dr Maklong kawan kite, dier nak warna maroon bunga rose putih merahn terpulang la kite nak design cmner pon hahaha…suke2 hati je kite letak hiasannyer 😀

Maklong nak sepasang, nak guna time raye katenyer hik3..ni la hasilnyer harap Maklong suke2 hati eh. 😀

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Sarung Kotak Tisu (SKT)

Akak kite order 3 sarung kotak tisu utk hadiah hari guru anak nyer..lam masa 1 hari siap =P, pulun gila babas sbb idop kite kelam kabut kebelakangan neh 😦 tp dun wori…kite tetap enjoyyyy…^.^.

meh ar jamu mata, kite wat simple2 je, akak kite pon xkecah katenyer =P

simple je kan? 😀

harap cekgu cekginyer suke la yer

^

^

^

Love, QQ

333

Pink + Blue (SKT)

As salam 🙂 niari rs cam besttttttttttt ajer…mood pon hokkay sesangat =P meh nak tunjuk hasil utk hari ini yg ciap sepenuhnyer. Sarung Kotak Tisu tema pink + blue. Warna pink ini menyebabkan kite terpaksa membuka spek ketika membuatnyer bcoz…warnanyer teramat la menyakitkan mate kite yg rabun  ayam neh huhuhuhu…

kebelakangan ni cust2 kite nak letak tarikh kat sarung kotak tisu plak…tarikh yg de memori best2 ler tu kui3, i pollow ajer

~seBELUM keJADIan~

kite harap dier suke ar Sarung Kotak Tisu neh 😀

http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333