Beg serbaguna Cik Nisa Farhana….

Cik Nisa kate dier nak beg yg bleh ltk mcm2…alat tulis, nota kecil, kalkulator dll…agar mudah dier bawa ke kelas 😀

~depan ltk nama dier & ltk munge yoyo + love button

~owh….Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 18..Hebat…..hebat2. De munger2 kecil sikit kat bwh tu.

*kat sini kamu sklh eh…sek. 18, shah alam.

~ketika lam proses………..

~ketika lam proses…………..

Amacam Cik Nisa? ok ke neh?….

^

^

^

^

Maaf….. 333

Advertisements

beg utk MIMI & AINA

kite jahit 2 beg ni utk si kembar yg dah lama menunggu, cian bebudak tu..terlalu bizik sampai xterkejar nak buat sumer brg, nak tolak rs kecian plak biler org mengharap so kite buatkan jugak 🙂 hrp2 diorg berpuas hati ler  *saje tempek pic ‘lebat2’ sikit hahahaha

 ini mimi punyerrrrrrrrrrrr

 ni plak aina yg punyerrr comel tak? utk si kembar =P tgh2 syiok jahit, cik putih buat hal  sblm di ‘terbalik kuang kan’  lapik dlm yg lom jahit dot2 palkadot

 part nak deco ni yg paling rumit

 emmm…ok ker?

 nama kite sulam mesin jer..

  nak eja pon xtau ker? ha3

 lop2

http://www.facebook.com/kerawitkraft

~
~
~

Ghindu memaksa kite menyayangi awak …sob3

333

work in progress

kite sdg menjahit beg tecik de pic hello kitty utk kwn kiter. Dier nak kasik kat anak kwn dier…*bape byk punyer kwn msh belom ciap lagik. Mlm td kite cam lembap ckit menjahit same cam cuaca lembap kat luar umah *kan ujan mlm td =P ujan2 ni cedap tido ZZZzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzzzz

ok tak? ni utk bhgn penutupnyer… ti ciap kite tunjuk lagik eh. 😀

~

~

~

selagi ada bulan & bintang ~ 333

beg tecik

smlm kite ciapkan beg kecil ni utk kak ipar kite & anak buah kite. Simple jer, lgpun kite xpandai jahit beg…ni pon jenuh la nak ciapkannyer, ciap g solat, mam, guling2 mcm tenggiling nengok tb dl. pttnya lam 1 jam bleh ciap neh…xssh sgt pon hahaha

*kak ipar kite punyer

*kak ipar kite punyer jugak

*anak buah kite punyer

kite punyer lom ade…kite pon nak jugak, sll kite punyer mesti last baru ciap…uwaaa….

awakkkkk………… 333

sama tp xserupa

Hai… 😀 ritu kite wat sling bag sunbonnet sue belang2 then baru2 ni kite wat lagik 1 beg yg sama tp xserupa

beg yg la…tgk sini yer…. https://littledaisypot.wordpress.com/2012/02/15/sling-bag-sunbonet-sue/

yang baru kite jz tkr bunga tu gn butang & tambah lagik byk butang utk Pn Lina…*dier pantang tgk benda2 merah2 ni… terus berkobar2 jiwa raga utk mendapatkannyer…

huhuhu… kowang tgk bhgn ni je la yer sbb yg lain2 tu sama jerk 🙂

nak jahit detail ni yg lama kit, tgk luar nmpk comel jerk *sila la muntah ijou di lobang tandas umah jiran anda yer. tgk blah dlm , makaiiii serabut serabai gilos lggr babun sampai terbabas hahaha seb bek la beg yg sayer jahit sumernyer de inner  😀

sayer yg perasan

333

sling bag sunbonet sue

sling bag yg ke…?? ke-5 kotui3…sendiri pon xhengat

beg ni utk budak umur 18 tahun, DASHIM tu gabung nama dier & bopren dier. Request kaler kaler meyah yg terang & ijou yg terang…perghhh berpinor mate tgk yg terang2, utk kurangkan terang2nyer kite jahit kain jd belang2 gini kunun2 xde la nmpok ijou or meyah ajer then tambah kain merah bercorak sikit pastu kite jahit gambor tu ar…bunga2 manik & sulaman benang sikit. tali cam biasa la simpul, de lapisan dalam & poket.

utk pengetahuan kowang jugak semua beg yg kite jahit bleh diterbalikkan kan so bleh guna kedua-dua bhgn sbnry cm yg dlm kite guna kain kosong jer…kalo kain bercorak bleh la tukar2 ikut suke hati jerk hahaha. kite akan cube gn kain bercorak len kali kat blah dlm tu.

sdg apa & di mn?

333