Beg serbaguna Cik Nisa Farhana….

Cik Nisa kate dier nak beg yg bleh ltk mcm2…alat tulis, nota kecil, kalkulator dll…agar mudah dier bawa ke kelas 😀

~depan ltk nama dier & ltk munge yoyo + love button

~owh….Sekolah Menengah Kebangsaan Seksyen 18..Hebat…..hebat2. De munger2 kecil sikit kat bwh tu.

*kat sini kamu sklh eh…sek. 18, shah alam.

~ketika lam proses………..

~ketika lam proses…………..

Amacam Cik Nisa? ok ke neh?….

^

^

^

^

Maaf….. 333

Advertisements

wristlet…

adoyaiii…sengal kite wat benda alah neh, wristlet bag 3 zipper…kite xtau nak jahit senanyer. Hehehe kwn kak kite yg request, kite nak wat ketiga-tiga zipnyer di atas tp kite xtau fening2 lalat kite on ‘cik tam’ nmpok pic yg cenggini jd kite jahit la yg cenggini hahaha

bantal urop ‘A’ tu saje je kite ltk sbb nak katop nama org yg request tuh 🙂 senanyer xde pon aksesori tu hahaha

amacam? bleh la kan…belasahhhhhhhhhhhhhh

^

nak nengok pica awak bleh tak?

333

work in progress

kite sdg menjahit beg tecik de pic hello kitty utk kwn kiter. Dier nak kasik kat anak kwn dier…*bape byk punyer kwn msh belom ciap lagik. Mlm td kite cam lembap ckit menjahit same cam cuaca lembap kat luar umah *kan ujan mlm td =P ujan2 ni cedap tido ZZZzzzzzzzZZZZzzzzzzzzzzzzzzz

ok tak? ni utk bhgn penutupnyer… ti ciap kite tunjuk lagik eh. 😀

~

~

~

selagi ada bulan & bintang ~ 333

beg tecik

smlm kite ciapkan beg kecil ni utk kak ipar kite & anak buah kite. Simple jer, lgpun kite xpandai jahit beg…ni pon jenuh la nak ciapkannyer, ciap g solat, mam, guling2 mcm tenggiling nengok tb dl. pttnya lam 1 jam bleh ciap neh…xssh sgt pon hahaha

*kak ipar kite punyer

*kak ipar kite punyer jugak

*anak buah kite punyer

kite punyer lom ade…kite pon nak jugak, sll kite punyer mesti last baru ciap…uwaaa….

awakkkkk………… 333

wristlet bag

hahahaha…ye2 je kite smlm ‘walaupun ghibut topan melanda nak jugak wat bunga pom2 baru’ hampehhhh lain yg kite wat kui3. Kite tingat kak kite, janji dgn dier dah lama nak watkan beg kecil utk dier isi duit, henpon, kunci, senang nak ke kedai beli barang. Jd kite wat la wristlet bag  *toi ka kite eja neh? ahhh…xkesah la kan…

tadaaaaaa……….

amacam? ok tak? simple jer…dalam ade 2 ruang & 2 poket, lp lak nak amik pic sblh dlmnyer. Beg ni de zip, tali yg muat2 la tangan gabak kite neh..kalo kak kite lagik la muat nak msk tgnnyer tuh. kui3

kite harap kak kite suka la beg neh. 🙂

333