HB …B2B Tulip semanis senyuman

Hahaha….xbleh blahnyer tajuk =P..dah xtau nak letak nama per jd kite belasah je la, kowang xkesahkan? 😀

kite buat kaler ni sbb adek yg comel tu…iyer dier comel sgt, order bunga tangan ni utk kakaknyer..tp diorg berdua xtau warna apa yg sesuai jd dgn penuh debarannyer kite campurkan warna2 ni mengikut warna pakaiannyer~sanding (umah laki/pompuan), outdoor photoshoot, nikah….dier pon dah tgk n amat berpuasa hati n kite pon ilang la debarannyer. Riso kalo diorg xsuka huhuhu.

tenkiu ya dek 😀

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^
^

Love, QQ

333

HB Tulip Blue + palkadot

As salam kawan2, name kite QQ…hahaha 🙂 xde modal gini ar, meraban=P kali ni kite nak tunjuk HB tulip kaler biru2 gitu, same je, kaler je lain. ti kite hengat nak taruk Word Sign sikit la…i lebiu ker, sweet girl ker..ala yg comel2 gitu la tp lom p beli button comel tu lagik hehehe, bizik la kak yong 😀

taraaa….hokkay dok? 🙂

xde tuan lagik sapo2 yg berkenan bleh la singgah FB kite yer…

https://www.facebook.com/kerawitkraft?ref=tn_tnmn

bleh jamu2 mate kat sn jugak, xyah nak segan2 kan de org tau pon kowang skodeng FB kite tu xoxo

^

^

^

Love, QQ

333

HB Organza + Stokin

Hb ni adalah yg berkurun lam simpanan…baru je siap minggu lepas, dah ciap pon berkurun gak kite peram, bizik bebenor ye yong? lalalala 😉

hasil saje suka suki perabihkan bunga yg ader 😀 dah bertahun bunga organza dan bunga stokin tu terperuk lam kotak.

https://www.facebook.com/?q=#/kerawitkraft?ref=tn_tnmn

^

^

^

Love, QQ

333

HB Tulip + Ferrero Rocher

kali ni HB tulip ditokok tambah dgn coklat Ferrero Rocher, tergoda kite time gubahnyer, nape la beli coklatnyer sikit sgt, dah tergoda nak makan hahaha seb bek la bleh tahan kalo tak tggl bunga aje la =P

seBELUM keJADIan:

bunga ni siap 1/2 jam sebelum cust dtg umah amik…mmg rush sgt, mujur sempat hahaha *len kali jgn buat lagik tau Cik QQ

https://www.facebook.com/kerawitkraft?ref=tn_tnmn

^

^

^

Love, QQ

333

HB Tulip

:D…tulip tema pink + purple, dier tempah xsampai 2 minggu dr tarikh pernikahannyer, terpaksa la kite menolaknyer tp dier nakkan jugak sanggup tukar tarikh guna HB ni ke majlis bertandangnyer..Alhamdulillah sempat la siapkan 🙂

seBELUM keJADIan:

kite harap dier suka, kite guna fabrik 3 tone, lam pica xnmpk tona warna tu 🙂

^

^

^

Love, QQ

333