Fabric flower brooch (2)

Lepas je kite publish keronsang bunge suke2 hati kat fb kelmarin, de yg dah grab, then dah amik so de tggl sikit2 lagik bakinyer. Sape berminat cari kite d fb hokkay.. 😀

yg bulat ni saje2 try…eemmmm, nmpknyer kite lebih suka yg tajam2 tu dr yg bulat2 neh hahaha sbb nmpk xkemas ;P

skodeng sini 😀 ———> https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Bunga Penanggah

As salam kwn 🙂 …pe kabor kak kiah, sehat ke laki kamu? cmno jualan karipap mokcik karipap niari. habis ker? kak senah dah masak lunch ker, de bau2 asam pedas aje neh….di mn jua anda berada tenkiu n lebiu la sudi tgk blog sepah2 neh hahaha. Smlm sempat la kite siapkan bunga penanggah (corsage) ni, mujur la de stok lg kain ni, kalo tak menapak lagik la ke Jln TAR mencari kain tp rsnyer dah xde la ni stok lamaaaaaa punya kain 😀

blkgnyer kite ltk pin bulat tu tp lp lak nak snapnyer, amponnnn…..

nak yg simple ajer katenyer, berkenan yg ni so ni la hasilnyer. Jap je buatnya. 😀

berminat? meh la skodeng fb kiter 😀 ——-> https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Fabric flower brooch

Malam agak rajin =P sesambil ngadap cite ‘u jump, i jump..’ tau tak cite aper? hahaha Titanic la, tp senanyer tv tu tgk kite sbb kite xtgk pon, kite dgr jer dialognya, kalo camtu bek dgr radio je kan? lalalalala…..

mudah je buat ni tp ni la pestime kite buat hahaha…gilos malas, tp ttba je smlm jadik rajin =P

tutorialnyer bleh dpt kat internet bersepah2 hahaha tp ti kite buat tutorial jugak utk ni :D. Kite suka biler kite kongsi sesuatu di blog yg cerca merba ni de org bleh belajar n dpt manfaat dr tutorial tu. Tenkiu pd yg msg kite d pesbuk ucap tq sbb buat tutorial ladybug n dier dah pandai buat :)…yipppieeee

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Mushroom: little cottage

As salam. amacam niari? sehat?…niari kite nak tunjuk keychain kecil yg kite sgttttttttttttttttttttttttt suka. Dolu2 keychain ni la kite buat paling byk di awal kite menceburi kraftangan neh, mendapat sambutan time tu, skrg dah yg lain pulak dikejarnyer =P

saiznyer lebih kurang 3 inci jer. nak jahit periciannyer tu yg agak lmbt hahaha, dah lama xbuat lagik la rs lmbtnyer nak siapkan =P

^.^ cmner? ok tak kwn2 🙂 InsyaAllah tutorial nyer akan muncul xlama lagi, so bleh la kwn2 buat sendiri 😀

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^
^
^

Love, QQ

333

bunga kecil comel

lalala…hepi je kite bila buat bunga kecil w’pun rs sikit ssh sbb ianya kecil sebesou duit syiling 50 sen jer =P. Saje2 buat sbb kite ttba xde mood nak menjahit/siapkan tempahan *sgt bahaya mood gitu, kena kawal lor. Kalo xde mood jgn dipaksa buat sesuatu kalo tak nnt kite stress sbb xmenjadik kalo menjadik pon sure hasilnyer cam hampasgas. Tgglkan dl tenangkan fikiran pastu br leh sambung tp kalo dah spesis tangan xreti dok diam mmg dicari la benda lain utk digodek2 hahaha…maka ini la hasilnyer ^.^. nnt bleh ltk kat sepit rambut, cekak rambut, brooch blablabla….

https://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Mereka & Kraft@Kerawitkraft

As salam. salah sowang cust kite yg cute miut tiut comel lote encem bergaya dgn murah hati pica mereka dgn barangan kerawit…tadaaa…..

 

ingat tak artikel ni….https://littledaisypot.wordpress.com/2013/06/26/mustard-yellow-black-hubbywifey-pillow/ ini la tuan empunya. nmpk tak dier ltk kat ner? hehehe…tenkiu dek, selamt pengantin baru semoga kekal bahagia hingga Jannah

^

^

^

Love, QQ

333