Boy & Girl pillow

As salam…dah lama xhapdet blog, sawang n habuk pon kemain tebal lagik he3😀. Kali ni kite jamu mata dgn bantal baby boy & girl utk majlis akikah + cukur jambul, mak dier kate nak ikat kat buai, simple je mak dier nak jz bantal putih de wording I’m a Boy & I’m a Girl..emmmm…simle la sgt  jd kite dgn murah hatinyer *puiii perasan letak pic baby boy & girl, ltk ke tak letak ke harganyer sama ja baik la letak kann?😀

meh tgk meh…dekat2 ckit, jgn tgk jauh2 sgt…lai2…dokat lai…

c….comei tak? he3…xcomei pon ckap la comei, tidak kite nanges guling2 turun nek tangga =P

kite harap mak dier berpuas hati la yer

daaa…

^

^

^

Love, QQ

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s