biler mood berkrafting sampai kerinting datang

Hai kwn2…name kite QQ…hahaha Ko dah kenape QQ? buang tabiat?😛 saje nak cite biler mood kite rajin sgttttt…menjahit sampai xhengat donia, seb bek la biler azan berkumandang kite sedar & kembali ke alam nyata, time solat je benti pastu sambung jahit. Weekend br2 ni mmg gilos babas menjahit, workshop kite sepah dah xbleh nak kate aper…sesakkkkk…ibarat jalan two ways jadik 1 way, lalu celah2 timbunan brg2 hahaha

*pandangan dari pintu bilik

mesin jahit 1 dah turun dok kat atas meja tulis tecik di lantai, senang habaq hang…bersila terus hahaha

timbunan kekabu *plastik oyen , kain felt, kain sarung bantal suemr lom susun, reben yg terjurai2 kat raknyer yg dah penuh, men tarik jer, sumer nak cepat😉

meja keje yg penuh segala macam mak nenek…sepah2. ti kena kemas sml. Bila dah berada di alam ‘fantasi’ mmg xhengat mende lain…jahit jer sampai Cik Putih kite majok😦

penat agaknyer Cik Putih kite tu. Mujur juga dier majok time nak jahit bhgn ni je…mmg ciap bhgn ni dier pon pat rehat & kite pon leh rehat, dari pagi xmam sampai ke malam, pewot dah melalak br hengat yg kite lom makan lagik hahaha lapor gilos time tu.

Biler Cik Putih dah majok mmg kite xkan teruskan, ti lagik la dier meragam & kite pong akan hangin gak so biarkan dier rehat & kite beralah ke mende lain plak. Pas makan kite nak menggodek sarung kotak tisu Strawberry Chenta plak…tp de prob sikit xsempat siap gak smlm😉

hehehe…bahan2 sumer dah ciap tetibe…ehhh mn bunga kecil krim tu? ayooo…pastu ehh nape seteroberi tu besou sgt?…haiya..salah saiz da…kn wat baru hik3…hokkay2 kite cuai =P

cukup setakat ini…nak tgk rupenyer workshop kite yg sepah tu, jemput la dtg dgn membuat temujanji dulu ya hahahaha *sempat la nak mengemas pe yg patut kann😀

^

^

^

Love, QQ

333

2 thoughts on “biler mood berkrafting sampai kerinting datang

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s