My Heart Is Perfect Because You Are Inside

My❤ is perfect b’coz u r inside… amboi adek kite sowang tu order bntl couple nak de word gini, bese la kan anak2 zaman skrg ni berchenta sakan, di awangnan ajer, kaki xjejak tanah. hengat lagik dak pic vespa/scooter de hanjing sekoq tu? kite dah ubah sampai jdik gini…tadaaa….

😉 hokkay dak? kejenuhan la kite nak mengekjas montot lelaki & pompuan tu agar cecuwai dgn seat scooter kui3. Kalo la kite pandai melukiskan senang sikit, bodek pokcik gogel pon dier xmo ngajor =P

Alhamdulillah bntl ni dah ciap, dah sampai pon kat tgn adek comel tu dan yg paling penting dier suke cite hepi2 gitu, lega hati kite, pe??? hengat sng nak puaskan hati customer? cucah wooo

http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

love, QQ

333

3 thoughts on “My Heart Is Perfect Because You Are Inside

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s