Biler Enchek Mood dtg bertandang

Biler mood utk crafting dtg bertandang mmg jemari montok gomok neh laju jer bergerak kalo mood malas dtg, abis la lgsg melepek cam kain buruk ajer, haru2.

meh la tgk2 cikit p kite wat…

meja study yg sepah dgn list order, yg berderet terklip tu pon samer, dah macam kat kedai mkn plak, order sangkut utk tukang masak hahaha😀

xtau di mn silapnyer…Hb ni xciap2, mujur gak la xde order sape2, jz nak perabihkan saki baki bunga telur 3 4 tahun dulu😀

yg ni time kite blik umah lunch + solat zuhur, lam 1 jam sempat gak la pegang2 gunting2 jahit2…

baru2 ni xde mood nak berkrafting so susun rerama jdik gini…inilah barisan kiter, yg ikhlas berjuang….xoxo

bunga ni utk buat HB tp dah xde mood saje je gatai susun gini..emmm…boh lam frame 3D hokkay jugak neh lalalala

haaa….wat pomander/pom2/bunga gantung2/ kissing ball pom hokkay jugekkkk

ehem3…yg ni siyesli bkn kite wat, yg ni kite pass kasik is3 anak saudara kite buat, mujur gak bdk ni mudah menangkap pe yg kite ajor, jd dier buat tp lom ciap lagik, maklumlah lom khatam lagik, tggu next sambung bljr sampai ciap =P

okay…sdh2 ckup sdh..ckup sampai di sini sj…opppsss ternyanyi la plak, seb bek xhujan😉

tata titi tutu….

^

^

^

Love, QQ

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s