menjahit ketika berjimba2

Konon2nyer coti CNY yg panjang tempoh hari nak rehat la, angan je lebih. Waktu bercoti di rumah kwn di Johor kite angkut bhn2 jahitan selambak, penuh beg seteroberi kite tu =P tiap2 hari menjahit, pg ptg siang mlm menjahit. Kalo kwn kite ajak kuar kite stop la menjahit tp xde la menjahit 24 jam, maklumlah kat umah org so kite de la kuar bilik borak2, tulun2 cuci pinggan, de la 3 4 kali tulun masak *makcik tu cam nak try test kite jerk =P xpandai masak pon, kite belasah jer hehehe

berbalik kepada kerja/biz kite yg kite angkut bersama2 tu, kite tunjuk la sikit, sesambil ngajor kakaknyer buat bunga kite menjahit kerja kite, kalo melangut je kakaknyer buat bunga mmg terbengkalai la order tu sumer😀

hokkay..tu la antara yg kite ciapkan ke tika bercoti😀. Balik je dr bercoti sampai umah, kemas pe yg patut mandi solat makan bagai terus kite sambung menjahit sarung bantal untuk di poskan keesokkan harinyer, penat toksah cakap la tp demi rezeki yg halal, demi cust yg mengharap kite gagahi jua, mujur la kwn kite tu prihatin, sokongan penuh dier bagi…chaiyorkkk😀. Terima kasih yg menyokong usaha kite lam diam ya.

^

^

Love, QQ

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s