Hasil Jemari Anak Murid

As Salam sumer🙂 ghindu tak dgn kite? Alaaa…xghindu pon ckp la ghindu jugak, hahaha gedik toi ko QQ . Baiklah, setelah 9 hari 9 malam brd di istana org lain dan kite melalui idop seharian dgn penuh kesopanan ketatasusilaan kelembutan keayuan gitu =P kekecohan jugak ader sbb mulot kite mmg xreti dok diam hahaha bercakap je kerojenyer😀 kat sane kite segan la plak nak pinjam pc diorg, tepon sendirik xcanggih *malusnyer sayer maka tiada sbrg hapdet status di muka buku or di mn2 je, jadik budak baik kate ko🙂. sesi beramah mesra hokay..sesi makan2 hokay…sesi jimba2 hokay..sesi mengajor pon hokay. Anak murid cepat menangkap pe yg diajor, mudah gitu.

meh la mentengok hasil keroje anak murid kite tu …amik 2 pica jer utk tatapan kowang

tulip merah putih utk majlis sambutan Maulidur Rasul peringkat sekolahnyer🙂 c…dah pandai buat jap je pat byk gini

bunga rose half moon, dier buat dua kaler setiap kuntum, perghhh lagik advance gedeban dr cik guru neh hahaha, tp lady bug & bee serta rerama leper tu kite yg siapkan, dier bljr tp xkompiden nak wat sendirik lagik🙂 pelan2 kayuh ar kann

pica2 berjimba2 yg lelain akan di hapdet kendian, ciput je picanyer sbb lp bwk kamera huhuhu padan muke kite kann😦

^

^

^

Love, QQ

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s