Sliding door dah sehat

As salam…nak cite sal sliding door istana cacing kerawit yg ghosak hahaha…sejak hari Ahad (03/02/2013) malam pintu sliding door istana kite jammed xgerak hingga la jam 11.30 pg , hari Jumaat (08/02/2013) baru la pintu tu sehat. Tenkiu utk Mr Tan & teamnyer, errr happy chinese new year😀 mau angpow muleh? errr repair free ke..hahaha

sesi nak tgglkan pintu kaca tu…haiyooo ganas toi, selamber je ketuk2 dgn hammer, pecah kang cmno? dug dig duk jantung kite mentengok & mendengar munyik2 ketukan tuh. seriau hokayyy

xleh nak angkat sbb dah jammed…ke depan xleh ke blkg pon xleh =P

nmpk lak dinding umah yg buruk itew, ntah biler abg nak dtg cat, setelah bertungkus lumus barulah pat kuarkan pintu tu

yeayyyy…alhamdulillah dah ciap😀

ce kowang bygkan pintu umah kite ni xbertutup selama 5 hari 5 malam, terbuka sebesar 1.5 kaki lebarnyer…malam2 jz mangga grill tarik curtain sendal dgn penyapu kain curtain tu spy xterbang2 then bhgn bwh pintu tu sndal dgn meja lipat budak2 tadika nak elak tikus masuk huhuhu..mmg tawakal abis, tp benarlah bila kite percayai sesungguhnyer pada Yg Maha Esa, percaya pd kekuasaanNya, maka rahmatNya ada utk kita. selama 5 malam tido di ruang tamu, cukupppp lena Alhamdulillah, xde terganggu langsung, mmg nyenyak sgt. Amalkan membaca Ayat Kursi sblm tido, Surah Al-Fatihah juga InsyaAllah kite selamat. Ikutkan mmg xselamat la, potong je mangga pintu mmg masuk terus lam umah. Kite p opis pon mmg pintu umah terbuka, tarik curtain je tp Alhamdulillah umah kite selamat, Syukur pdMu Ya Allah. KIte percaya Allah SWT ade menjaga kite🙂 Alhamdulillah

Niari selepas abis keje, kite akan bertolak ke selatan tanahair utk sesi berjimba2 dll. Senang hati biler hal2 rumah dah settle🙂 semoga perjalankan kite dan ape jua yg kite lakukan sentiasa dirahmati & diberkati Allah SWT

 

^

Love, QQ

333

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s