nak coti ka nak menjahit?

As salam….fushh3….iskhhh,…dah berhabok neh….fuhhhhh……*terbang sumer habok🙂 hahaha😀. Beberapa hari kebelakangan ni mmg busy tahap tenuk korek lubang cacing, sebok mencatit order, Alhamdulillah rezeki Allah SWT bagi, utk permulaan tahun 2013 amat memberangsangkan😀, syukur sgt2. EHhem3…disebabkan kite pernah bertaruh & kalah dalam pertaruhan yg sememangnyer kite xjangka *sadis toi maka kite terpaksa la menunaikan janji yg tertangguh last year…terpaksa la kite g bercoti2 berjimba2 ke rumahnyer, sesambil bukak kelas bunga2an & sesambil menjahit siapkan order, kalo xkena tunaikan janji kite dok lepak kat umah je coti CNY seminggu ni menjahit, krafting sampai kerinting rambut huhuhu….tu la gatai lagik bertaruh sapa suruh kann..

Meh la jamu2 mata mentengok pe yg kite bizik sgt tu…..tadaaaa….

sbhgn dr order yg sempat kite sediakan, lebih kurang 13 set bantal (x2 = 26 keping) yg perlu di jahit. uwaaaa T.T sempat tak untuk 1 minggu? kalo xg jenjalan sempat la kan tp ni nak g jenjalan, camno2?

hari ni kite stop menggunting, mendeco sumer kain2/order2 sbb kite nak mengemas umah plak dah mcm kapal karam, xkan nak tggl umah gitu ajer kann. Jadi kite siapkan sumer brg tu, susun masuk plastik ware transparent, sng nak tgk hehehe😀

sbhgn button yg nak guna utk kelas bunga2an nnt

sbhgn benang, reben & bhn2 yg separuh ciap utk kelas bunga2an

tool box yg dah ciap kite check tgk isi pewotnye, xmo ade yg tertinggal gunting ke pisau ker, jarum ker, cucah kite nnt

nahhhh..selonggok singgit *tobat ko bankrup QQ kalo selonggok singgit.  ni kalo wat give away ramai yg nak joins bcoz byk mende kann =P hahaha …untung ko Kiah… *sapo kiah tu?

beg gabak besou ini adalah ‘poket doraemon’ mcm2 ader😀 sumer2 yg selonggok singgit tu kite sumbat lam neh, sonang nak hangkut, sekali jalan😀. Gara2 beg ajaib ni la Cik Putih kite majok semalam, abih patah jari runcingnyer, seb bek kite de jari spare utk Cik Putih. Dapat je jari baru laju je CIk Putih kite jalan hik3😀

Baiklah sekian dulu cite bergambor dr kite. Nak g kemas beg baju pakaian plak, lmbt2 kemas kang de yg tertinggal, naya je kalo tertinggal pentot cucah mau cr yg bestttttt nnt =P

papai u olls…muah2 muahhhhhhhhhhhsssss

 

Love, QQ

333

 

4 thoughts on “nak coti ka nak menjahit?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s