Taman mini tulip

As salam, setelah sekian lamanyer kakak kite request bunge tulip baru td kite berkesempatan menyiapkannyer tu pon stlh membajetkan masa utk penuhi requestnyer itu🙂

ce kowang tgk..hokkay dok?

comei tak?

hehehe xsabou nak htr p umah kak kite spy dier xtanya2 lagik =P

lama sgt dier nunggu tulip neh kembang

hahahah

^

^

Love, QQ

333

6 thoughts on “Taman mini tulip

  1. wah… suke lah tgk bunga telur awak.. siap ade tutorial lg tu..
    tp sy dah start DIY, kalau tak boleh buat mcm ni.. huhu
    sy tgh nak update blog psl bunga telur inspirasi, boleh x nak gunakan gmbar bunga telur awak utk sy post kat dlm blog sy? nanti bolehlah sy tolong promote..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s