Berkongsi Kegembiraan

As salam sumer😀. Dah bape hari blog kite ni berhabuk & ckit hari lagik bersawang plak la nmpknya. Kite bizik sesangat minggu ni. Berulang alik ke Bukit Rotan, Kuala Selangor utk majlis perkahwinan anak saudara kite (anak kakak). Kite juga nak kongsi kegembiraan limited edition =P. Meh kite jenguk cite2 menarik tersebut sepanjang beberapa hari lepas ahakz…😀

1) Anak saudara kite bernikah/berkahwin dgn rakan sekolahnyer sejak zaman tadika, skrg anak saudara kite tu berumur 27 tahun *lama tak usia perkenalan diorg?

*yg pompuan tu anak saudara kite, tecik molek je orgnyer😀

^

2) Abg kite bakal menjadi bapak =P, kak ipar kite dah pregnant 5 minggu😀

3) Anak saudara pompuan kite yg bernikah sama hari dgn abg kite pon pregnant 10 minggu😀

*cenyum lebor lagik😀😀😀

*tgk ler muke2 org yg bakal jd ibu & bakal jadik bapak di hari perkahwinan diorg🙂

^

4) kite interframe di surat khabar Harian Metro, hari Rabu bertarikh 23 Januari 2013😀

*cenyum lebar lagik lagik lagik lagik dan lagikkkkkkkkkkkkkkk😀

 

*ejaan ‘nama seni’ kite SALAH huhuhu…QASEH QATRUNNADA ar bknnya Qaseh Qutranunnada *ntah pe la maknanyer tuh😦

*kwn2/pembaca/pengunjung blog kite…doakan yg terbaik utk kite, utk biz kite & kite berharap agar diri kite xde rs riak, bongkak dan seangkatan dgnnyer. Terima kasih atas sokongan kalian …luv u olls…🙂

^

5) hehee dgn selambernyer kite bukak ‘kedai’ jual tulip kat umah kak kite pas abih kenuri..lelong2…lelong2…lelong2…

*taman mini tulip~ dpn mini photo booth/ mini pelamin anak saudara kite, ngeh3 de baki sikit lagik hahaha😀 ~seb bek kak ngah kite xmintak duit sewa tapak meniaga kui3😛

^

6) abis kenuri kite berjaya errr…kaum kerabat kite yg lain ‘berjaya’ menolong kak ngah kite menyelesaikan saki baki makanan, bahan mentah, goodies bag yg berlebihan😉 p umah dier kete penuh blik dari umah dier pon kete penuh…kami ni menolong ajer, dah org mintak tolong kan hahaha tu pon setelah berpenat lelah, meleleh peluh celah tiak br la sesi ‘menolong’ tu berlangsung atas rayuan kak ngah kite, tidak sape nak perabih sumer tu?

^

7) pc kite kat umah dah hokayyyy *tu yg bleh buat n3 merapu ni kann

^

8) berjaya mengepow kakak kite kain utk wat baju kurung 2 pasang, ni sumer sbb de majlis kenuri bln Mac nnt🙂

^

9) BIL kite kasik duit, duit ‘topup’ kate nyer iskhhh…malu lak nak amik tp kite amik jugekkk =P *sengkek der

^

10) BIL kite yg sowang lagik berjaya membaiki hot melt glue gun kiter yg tetibe ghosak, dah ler de order yg perlu diciapkan utk di pos esok hari😛 sengal toi rsnyer

^

11) err….dah la kot, abih sumer nak dicitenyer, kang terkuar lak cite beli pentot baru *iyerrrr…xcenonoh ar tu, babap mau?

^

^

^

Love, QQ

333

cite semalam: eeeiiii si comot =P

8 thoughts on “Berkongsi Kegembiraan

  1. kaka Q kenapakah kita tidak menampakkan semua pic2 yang kaka letak…tidak dapat la menikmati kecantikannya itu pun…maybe pc opis lah kot…uhuhuhu
    ehh…kaka congrats tau dapat masuk surat kabor…jgn lupa tau makan2 kat umah kaka…hahahahha sempat lagi mengepow neh…

    ***menangis nak meninggal cikgu bahasa melayu kita baca ayat nie….hewhewhew

    • hehehe pc opis kamu la tu, dengki xkasik kamu mentengok pica2nya
      makaceh nick, doakan biz akak bertambah maju ya🙂

      **jgn kate nanges…mau muntah renbow kaler dier mentengok ayat kamu neh hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s