hari yg sgt sadisssssssssss

uwaaaaa…😥 rs nak nanges golek2 cam ayam golek atas bara api jer😦 pc kite kat umah msh lom ‘sehat’ sepenuhnyer dah pc kat opis pon jahanam bin lingkup dah, terpaksa numpang pc kwn opis sob3

kite nak reply komen/pm kat muke buku pon xleh, tepon bese2 kite xleh nak skodeng fb😦 uhuk3 xkan la nak kena beli henpon org ade2 utk biz neh *ptt ade tu  rs cucah sgt niari, rs nak bertuko jadik HULK kaler pinkiz. Ashemkamen bertukorrrrrrrrrrrrrr……jd hulk kaler pinkiz….toinggggggg

 

nah ko….nak sgt kaler pinkiz tu

uwaaaaaaaaaaaaaaaa nanges lagik lagik dan lagik uwaaaaaaaaaaa bior banjir kolumpo neh😦

dah la pc sumer buat hal, bl pat peluang skodeng muke buku, acep prenz request bagai, reply komen2, pat lak cust yg dr gayanyer mmg nak order tp punya la xpaham pe kite ckp/tulis kat pm…uwaaaaaaaaaaaa sadis3 tahap platipus. Ashemkamen bertukorrrrrrrrrrr….jadik platipus…toing3

amekkawwww sekoq platipus

huhuhu melayan soklannyer dr pg sampai ke ptg..haru toi. uwaaaaaaaaaaaaa…………

baiklah xmo pening2 kepalawotak sbb mlm ni nak berangkat ke Bukit Rotan, Kuala Selangor, Selangor utk sesi menghias pelamin comel..hurmmm…idea2 muncul lah dikau…plinggggg…..

errrrr….

wokeh…malas nak fikir, tggu dan lihat la kesudahannyer…

papai u olls

^

^

^

Love, QQ

333

9 thoughts on “hari yg sgt sadisssssssssss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s