pengikat langsir

kakak kite request nak pengikat langsir umahnyer di Sabah, dah berbulan request br berkesempatan kite jahit, senanyer jap je pon nak jahit tp biasa la kalo mood nak menjahit tu bersimpang siur maka adalah dinasihatkan agar tidak la menyiapkan order bkn per kang de la yg punah dikerjakan, bior mood toi2 penuhi syarat br leh menjahit🙂

kite buat gaya retro..palkadot ko, xbleh blah toi, belambak kain palkadot kat umah kite tu, kowang tgk koleksi tulip kite pon palkadot kan? hahahaha

yg ni utk ikat di bhgn tgh2 langsir

yg ni plak 1 set lagik utk ikat ke tepi

kawan kite kate cam reben minnie mouse, mujur bkn kaler merah hahaha😀

abaikan aper yg kowang nmpk kat luar tu lalala…

reben ni kalo buat besou2 attach kat pelamin hokay gak kan muahakakakakka

*idea mengarut tp agak comel kan? lol ^.^

http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

Love, QQ

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s