my tool box

biler mood utk berkrafting sampai kerinting tidak memenuhi syarat maka kite mengabaikan sgl mak nenek list order yg bertimbun tu, suemr tolak tepi & buat mende len plak, tetibe tingat yg kita akan buat perjalanan jauh ke selatan tanah air pd coti CNY nnt & perlu membawa tool box kesayangan ni maka utk keselamatan & menambah kecomelannyer kite buatkan ‘headband’ yg simple.

hehehe biler tool box kite dah pandai bergaya😀

kite guna velcro tape & utk lebih kukuh kite jahit butang, ‘headband’ ni mmg kite buat betul2 ketat spy dok dgn kemas je kat situ ha3, macam? hokay tak? co cuweeeetttt kan? *pasan la ko QQ 

http://www.facebook.com/kerawitkraft

^

^

^

Love, QQ

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s