adoyaiiii….sedih ar gini :(

sob3…😦 gatai na  tuko theme blog neh  kan dah ilang sumer pic. beria hapdet blog bagai dgn pic yg gedik2 nak tempek sekali tuko theme terus ilang sumer. uwaaaa mana nak carik lagik sumer pica tu? dushh3 panggggggg….. lempang pipi sendirik dgn penyodok tanah..lempang2. pepun sumer dah berlaku…nasik terlebih air jadik bubur nasik la jwbnyer xpat la nak cr pica tu. So byk n3 yg dah gonjeng, sure sumer org kucewa kan xpat tgk pica **pasan ko QQ

search kat pokcik gogel nmpk pica bl klik msk blog kite pica dah xder, maaf la ya nak edit sumer mmg xde masa lagik dah, busy tahap tenuk cr anai2 kat busut yg dah runtuh T.T

maaf la yer utk pengunjung2 blog kite ni

^

^

^

Love, QQ

333

cite hari ini: mood utk berblog terus ilang………. x.x

2 thoughts on “adoyaiiii….sedih ar gini :(

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s