sarung kotak tisu kepala haiwan

skrg ni ramai lak pengunjung muka buku http://www.facebook.com/kerawitkraft yang mahukan sarung kotak tisu yg bleh digantung di blkg tempat duduk pemandu/penumpang hadapan kereta, diorg kate sng nak capai tisu teruatama sekali yg de anak2 kecik, yg de baby baru…dah tentu maknyer dok kat krusi blkg yg penuh dgn tilam bantal selimut baby, beg baju baby, bakul isi botol susu air segala bagai..sesak der =P tu kalo sorang dibuatnyer anak tecik de 3 4 org? haru biru, kelam kabut lam kete ayahnyer pon xpat tolong, cbuk nak drive =P kannnn?

kali ni kite buat yg deconyer kepala haiwan yg bleh ditanggalkan. Bleh tuko2 dgn kepala haiwan lain, 1 set sarung kotak tisu de 2 kepala haiwan😀 pastu suke hati la nak bg anak kowang men kepala2 haiwan tu yer…biler dah comot or lebam, kowang bleh order baru dgn kite hahahaha amcam idea kite tu?

hehehe..comey tak?

panda yutt2

angkat sikit utk amik tisunyer…

grrrr….aummmm mr lion king

see…tisu tu kat bwh ni haa

**terpomot JUSCO la plak hahaha…

blkg de getah utk sangkut kat blkg kerusi lam kete…xmo sangkut kowang letk je atas dashboard or kat ne kowang suker hati nak letak

contoh kat letakkannyer kotak tisu tu…bleh bayangkan tak anak2 kowang do melepaskan geram kat kepala haiwan2 tu? hahahaha ramas2 sambil mulot menceceh xketahuan bijik butirnya hahaha

^

^

^

Love, QQ

333

One thought on “sarung kotak tisu kepala haiwan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s