List -2-do…

senarai keroje yg menanti utk minggu ini (22hb September 2012 – 28hb September2012) pastu tu kite wat list baru eh..lalalala *agak2 berjaya ke idak eh?  Keroje ini adalah selepas opis hour, bermula jam 6 ptg hingga mata & badan mintak rehat *tido la tu  tp de masa utk solat, makan & g toilet termasuk masa utk jeling2 tv =P

1) kemas umah luar dalam * umah dah mcm tong sampah Alam Flora, kotor & bucuk (sikit la)

2) kemas blik kerja * sedih biler hengat cik tikus, kebod & usbnyer ilang😦

3) lipat pakaian *adeiii malas nyer

4) jahit ropol baju Qaseh yg tertetas *sikit je pon 

5) jahit bantal Pn Nina 4 bijik (bantal + sarung)  *dah lm dier tggu

6) siapkan set tilam baby Pn Nina jugak *dah nak bersalin tu

7) jahit langsir Ateh termasuk langsir umah kite *yg umah kite de 1 je lagik xsiap =P

8) cb siapkan bunga yoyo & bga2 yg lain yg dah berbulan2 tersadai

9) cb siapkan sgl mak nenek order yg ade

**nombot 8 & 9  tu dah sah akan sambung di minggu2 yg seterusnyer sbb belambak2

mujur kerja utk ptg & mlm td siap juga w’pun jam 3 pg msh pegang gunting memotong kain, lewat dr yg dijadualkan sbb terkandas di area Jln TAR gara2 ujan lebat guruh kilat angin kencang yg mencurah2 sehingga 9 mlm, lencun & kesejukkan smlm, sms org tu dier bleh wat xtau *xpe kite xmarah kite syg lagik ade la😐

pg ni target…..

print sticker 640 pcs (DIY) ~dah pon siap😀

potong kain utk daun bga tulip  (30pcs)~pon siap,

jahit tepi 6 set sarung bntl mr right/mrs always right~ siap jugak

buang sampah ~siap jugak..tugasan harian tu hahaha

*now sambung keroje opis yer sbb skrg di opis sbnry hahaha

~cite n3 ini: kite sdg berusaha dgn lebih gigih lagik dan lagik2  \^.^/

^

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s