key chain sulam (kain perca)

Akibat kebosanan yg melampau maka kite sesaje je menjahit key chain menggunakan perca kain lebihan kite wat lapik dalam sarung kotak tisu. maka terhasil la mende alah neh…

bee yg saje2 nak nyebok

hengat  nak kasi pree je kat kwn2..sape2 nak sila la tgglkan alamat/jejak warisan kowang eh…nak tgglkan kat ne? suke hati la email ke FB ker, komen kat sini ker…bla2…bla…bla….f.o.c

^

^

^

hati ini enggan berbicara lagi

333

8 thoughts on “key chain sulam (kain perca)

  1. cam yang akak bagi gambo love2 tu kan? nak love2 tu…. hehehe…
    kak ti inbox me… keychain biasa cam ni tp tulis nama berapa erk… nak 3 …. weee
    tp lau nk bagi pree kat saya pong boleh… kata nk bagi pree kan? hahahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s