Goodies bag

yg neh pon try2 jugak🙂 semua org yg dtg makan kenuri umah kak kite dpt brown paper bag neh, jenuh nak mengisi segala mcm dlm bag tu tampal sticker, doily paper & reben, reben lak mcm2 kaler…abih sumer reben kat rak reben kite hangkut bwk blik umah kakak😀 pasni bleh restock reben yg baru🙂

sebahagiannyer😛 penat tau wat neh tp seronok sbb goodies bag ni pon lom de g kat kg tu so tetamu teruja nak tau isinyer, Jimat gn bag neh dr gn paper bag yg tebal cantik tp mahal tu.

kos:

doily paper 250/pack  = Rm 4.50

brown paper bag 100/pack = Rm3.50

reben RM 1.20 segulung

sticker (print kertas A4 putih je)

gam

isi pewot bag tu terpulang la kan..tp ritu kite ltk gula2, kerepek, kuih, telur & coklat kek🙂

^

^

^

kite mkn byk hahaha

333

2 thoughts on “Goodies bag

    • w’slm….paper bag & doily paper ni sy beli di kedai yg jual bhn kek & roti (bakery supplier) di chow kit (bake with yen)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s