Bantal Ayim

kelam kabut menyiapkan bantal utk si Ayim neh, nak dijadikan cite  org yg ptt dtg pick up bantal neh msk wad la plak terpaksa la menanti wakilnyer dtg pick up, kite xleh nak ngantor sbb xde lam perjanjian hahahaha

 

kite wat simple2 jer sbb mmg xsempat lg dah tp orgnyer dtg order sendiri kat umah & sggp byr lebih & berharap sgt jd kite bersengkang mata spy siap juga. Harap dier suke🙂

^

^

^

333

3 thoughts on “Bantal Ayim

  1. Cik qaratun, saya berminat nak tempah bantal nie awak ambik 1 pcs berape?? Saya nak tempah 2 …. Untuk hadiah birthday my brother n my sis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s