Erika :)

sblm raya mmg bizik gilos babas dannnnnn……..pas raya lagik bizik. Byk g ‘majlis’ yg lom selesai, selagi xselesai ‘majlis2’ tu sumer selagi tu la kite bizik .

Erika request cover kotak tisu & 3 kuntum tulip & dier terus bayar w’pun kite ckp lmbt siap sbb list berderet2 dier ckp xpe tp last note dier harap dpt lam bulan 8 tp kite baru je nak pos. kite tempek pic kasik dier nmpk kat fb brg dah ciap hik3 spy dier senang hati ckit =P

^

^

^

cmner?

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s