sentap ar..

uwaaaaaaaaaaaaaaa…………😦 sentap ar cenggini. Mencik2 nape la yg ko g tanya soklan gitu kat kite? campainyer ati ko si burung bayan oooiiii..xcuke ar

“moi…”

“emmm…pe?”

“u xde parent kan?”

“ye, naper?”

~sambil memandang wajah si burung bayan

“xde parent camner u raya?”

tetibe air mata bergenang….

“ai de kakak, abg, adik, anak2 saudara, cucu2 saudara…ipar2…ai raya dgn diaorg”

~menahan sebak

” u nanges kah?’

“xlah…mata msk habuk, ai dah biasa raya dgn diaorg”

~ sambil tgglkan spek mata yg dah goyang2 bingkainyer, lap2 mate

” u xrindu parent u kah?”

 

ade plak yg mkn  selipor tandas jap g neh

 

” u agak?”

“sure u rindukan, semua org raya dgn parent, dah bape tahun parent u xada?”

“Hurmmm…. mak ai dah 27 tahun pass away, ayah ai dah 22 tahun pass away…”

“sudah lama la…”

^

seb bek tucen tue tu balik..kalo tak lagik byk soklan si burung bayan neh..

tahun ni kite agak bizik mmg xsempat nak feeling2 touching2 lebih2, mujur jugak kakak yg sakit tu de anak lelakinyer yg tlg tgkkan. Kalo jd cam tahun lepasnyer posa kite mmg touching sesgt, rs cam melukut tepi gantang je time tu..itu la nasib bg org cam kite yg xpunya pe2😦

kite syg famili kite….

kite syg kwn2 kite

^

^

^

333

lagu peberet…10x dgr 10x la kite nanges…😦

4 thoughts on “sentap ar..

  1. ehhhh sengal nya…. meh kita lempang laju laju kak si burung bayan tu…. apakehalnya dia tu? nak merasa tak ada parents ke?? nak tau sangat… mintak la parents sendiri meninggal… haishhh kita lak yang emo….. geram la… soklan bongoks….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s