marahnyer kite …grgrgrrrrrrrrrrrrr

mcm2 dugaan di bulan posa neh…rs nak marah teramat sgt, keje opis yg belambak, order yg msh belum siap..itu pon dah tapis2 order yg diterima…mengenangkan perangai pelakon drama 5 6 7 8 9 10 babak yg mcm baguih la sgt, mengadap client yg hampagas toshiba ghosak tersadai blkg dapur…blablablablabla….huh….btoi2 sengal ar…marah2..marah sgt2

errr ….setan gondol mnkah yg merasuk hati & pemikiran kite niari? arghhhhhhhh……1…2….3….astafirullah….

1

2

3

4

5

6

7

8

9

bertenang…teruskan kerja dgn senyum🙂

kite jarang sgt nak marah, maksudnyer nak menunjuk marah itu dgn caci maki mulut laser bau longkang bagai tp kalo sekali kite marah, kowang mmg nasib xbaik time tu yer…sll kalo kite marah kite diam tp muke mmg xbleh blah la…itam cam minyak tar jln yg sll kuli2 menteri kerja raya guna turap jln tu ha…kalo xreti2 isyarat marah melalui muke tu kite dgn sopan santunnyer sebut name penuh owang yer…so berhati2 lah syg2 ku sekalian yg ader

🙂

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s