hoyehhhh…baby dah kuar….

alhamdulillah…kwn kite slmt melahirkan bayi comeinyer…operate sbb baby nakmo kuar…😀

ti ibu qaseh dtg tgk kamu yer….

tahniah utk Ayu & Lan dgn kehadiran cahaya mata sulung ini moga ikatan kekeluargaan kamu berdua bertambah kukuh hingga ujung nyawa…🙂

^

^

^

333

16 thoughts on “hoyehhhh…baby dah kuar….

  1. wahhh…sonoknya kak ayu dah ada baby…baby girl ek…sapakah gerangan namanya? hihihi.. owhh kak ayu operate jugak ek..sama la cam saya…tp takpe kak ayu kan kecik senang abg lan nak angkat…ngee~~ suh kak ayu jaga diri baik2 tau…saya 2 minggu makan sup ikan haruan jer….walaupun bukan kegemaran tapi untuk kesembuhan yang mencepat…kutelankan juga sup ikan haruan itu…hmmmm sedap jugak…hahahaha

    • hehehe…..dah lewat bonar tu yg operate tuh..dah la lewat, msk spital 3 hari, hari-4 xkuar2, msk ubat pon xckp gak bukaannya last2 operate xdan tggu bapaknyer dtg sign surat terus je belah xtggu2 dah hehehe….

  2. surat sign tuh bukan bapaknya yg kena sign…mmg diri sendiri kena sign..sign surat setuju operate dan surat setuju masuk darah if ada komplikasi pendarahan yg berlaku…hehehe takpelah janji dua2 dah selamat kan…tak kira la dia nak kuar ikut pintu ke ikut tingkap..janji selamat melihat dunia barunya kan…tak sabor mau mentengok baby kak ayu pulak… ^_^

    • owh yer ker? mengikut pengetahuan akak la kan lakinyer or famili yg lain nyer sign. smlm pon kak ayu kate doc dah tepon cik lan dtg sign tp kelam kabut sesgt nak tolak masuk dier la yg sign gak hahaha xkecah ar..selamat sudah hik3..ti kite g beramai2 la…rombongan gitu hahaha

  3. insyaallah.. aunty sen0w melawat kam0 nanti.. comey.. comey.. comey..
    akhirnya kuar jugak gegurl sorg d kalangan kiter.. ehehehe..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s