Logo Hari Merdeka ke-55…2012

kowang dah tgk logo Hari Merdeka ke-55? hehehe…kite nak komen ke tak eh…hahahaha…

xbest..xbest…sgt2 xbest…

1) sgt2 la mudahnyer…potong2 tampal =P

2) JANJI DITEPATI ??? nmpk politiking la sgt, xletak lagik okeh per…

3) tiap2 tahun biler wat sambutan sure de wat formasi logo kan kalo logo cenggini camno nak wat tu? bape ramai bdk2 sklah nak di serap masuk? abis sumer xg bljr, dok terkinja2 tgh pdg nak wat bentuk gini hahaha

4) dah xde pertandingan wat logo hari merdeka ke skrg neh?

5)  serabai

6) bior la logo tu melambangkan semua…xperlu nmpk 1 parti jer

7) bc ja statement tu kite nmpk dacing putih latar biru jer…

8) nakmo komen

9)

10)

***komen lebih kang kn tahanan rumah plak xoxo

>>>>>>>>>>>>>>>>>

 kite rs logo sblm2 neh sgt la cantik & bermakna…..cantik menawan ;D

paling kite suke…KERANAMU MALAYSIA……. \(^.^)/ MERDEKA…MERDEKA…MERDEKA….

^

^

^

1 Malaysia…hehehe zaman kite sklah dulu pon dah 1 Malaysia bro….5 kaum 1 sklah hokay je…cm kitaorg xde la nak sebut 1 Malaysia tu, sendiri mmg dah de semangat 1 Malaysia, pa barang mau kepoh2, sendiri mau hengat ma…

^

^

^

kite ader..awak ader???

333

6 thoughts on “Logo Hari Merdeka ke-55…2012

  1. mmg jadi isu pun logo merdeka neh kan…memang sangat tidak cantik..ada baca2 kat belog…asal usul logo neh di design oleh pekerja yg baru kerja 3 bulan dan boleh di approve logo neh…wallahualam la betul ker tak kan.. haishh dah bukan macam logo dah neh…meraban2 banyak sangat benda dalam satu logo….dislike banyak2

    • ye2…sgt2 la tidak bestnyer logo neh…cam budak2 je design gini hahaha…dgr2 pon gitu la, cian gak budak tu kn kutuk abih dah hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s