tampal2 jahit

bantal ni partner kite yg jahit sbb kite mmg xsempat nak jahit lgpun last menetnyer order mmg xbleh nak laju dah jemari ni menjahit…tgk partner kite jahit sampai tersengguk2 =P (baru ko tau camner untie comel ko neh menjahit sampai tertido) xtido sampai pas subuh (hari puasa ke-2) gara2 nak penuhi permintaan cust yg nak sgt2 hasil keje kitaorg neh, extra charge di situ yer😀

amacam? nmpk pelik sikit kat Happy Birthday tu…xbape kelia uropnyer…pestime buat yg cmneh …. kredit to my partner…semangat2

^

^

^

semakin hari semakin syg

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s