doodle cik QQ yg xcomei

As Salam…nengok org wat dudeel gn photoshop tomei2 belaka…iskhhh geram nyer kite. Kite lak xreti2 dah try byk kali tp tgn keras kekung neh mmg hampasgas la hik3 tp kite wat gak dudeel versi cik QQ, nak tempek atas bantal muchuk  yg direquest oleh customer kite. Uihhh nak askar wanita lagik tu…haiyaaaa wa tatak leti lor…ini macam muleh ka?

*sila abaikan segala mcm yg ader kat sekitar dudeel tu yer…kunci umah opis pon ader gak hahaha

pastu dier nak plak dudeel boprenznyr sekali..hahh??? haru2. Customer kali ni la yg palingggggggggggggg detail dier kasik…kasut kaler itam,  suar slack kaler itam, baju kaler meroon, baju kaler ijo, tudung itam, name kuning terang, epi bezday pink pekat, blablablabla…..uwaaaa…detail sggh sampai tiap kali nak potong kain kn rujuk note takot salah, kang tudung itam jadik merah plak kan hahaha

senanya bj askar tu dier nak celoreng2 tp mn celah la kite nak kain felt celoreng askar tu, jd biler kite discuss lek dier setuju la cenggini je janji nmpk la uniform askar yg dok keje lam upis …makaseh la sbb memahami kekurangan kite eh😀

bantal ni lom ciap lagik. br ciap 90%…insyaAllah, mlm neh siap la & kite xsabaou nak bungkus ‘cik putih’ spy kite leh mula dgn bunga dulang hantaran serta gubahan hantaran utk weeding cust kite raya ke-5 nnt…uwaaa sempat tak eh?

^

^

^

ku merindu

333

4 thoughts on “doodle cik QQ yg xcomei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s