Sahur hari pertama (21/07/2012)

As salam…. puasa xniari kwn2? hehehe tau2 de yg xposa niarikan, biasa la org pompuan kannn…ti jgn lp ganti tau ahakz… Pg td terjaga jam 3.05 pg, mamai2 dok ngadap tv yg terpasang xditutup gara2 tertido mlm td ketika sdg bz menjahit *dah mula tabiat lama jarum pon masih dijari, mujur xtercucuk kite =P. dgn perasaan yg malas ke bilik air..cuci muka gosok gigi..tgk cermin..mmm comei gak muke br bgun tido neh *weeekkkk perasan  tepuk2 pipi, kluar g dapur.

mmm…nak mkn aper? awal lagik neh, kalo sambung tido xbgun la jwbnyer ti. Buka peti sejuk….buah…telur…sayur  2 3 jenis, daging de sikit…cili dah blend…ferrero pun ader…errr…xde selera la…dummm tutup peti sejuk. pusing ke almari dapur…hurmmm…oat, nescafe, kopi, teh, biskut , tepung, maggi, kurma yusoff tayoob, biskut raya hehehe..bihun. Errr makan ke tak? capai mug isi air kosong…sambil fikir pe nak mkn..mmm dok bujang mmg camni la kalo sahur sowang2…mam biskut la kot tp ti lapor….

jln ke ruang tamu tekan remote tv…119….550…611…729…393… ape cite neh?…pegang kain benang…jahit2, msh fikir nak mkn per…waktu imsak koi bape? aishhh nape xtgk smlm? ohh lp ke kan ke kite tertido time menjahit sambil tgk cite Harry Potter tu hik3…mengongnyer kite…msh awal lagik neh.

tgk tel…xde sape2 ke nak kejut kite bgun sahur? dl de org kejutkan tp tahun ni dah xde..emmm xpe2 yg penting kite sygggg dier🙂 tik tok tik tok….4 pg msh xtau nak mkn per…tik tok tik tok….4.30 pg tik tok tik tok…4.45 pg..hurmmm yessss!!!! minum nescafe dgn biskut…cedapnyer…

~google

lalalala….cejuk2 minum nescafe panas sedapnyer…. cluppp…cluppp…syruppp arghhh sedap2…tetibe… kite posa ke niari? alahaiiii beria2 fikir sampai pening kepala fikir nak mam aper tp sbnry niari kite ‘gantung bendera Jepun’ cisss…buat penat je kite bgun & memikir nak mam aper….dush dush dush…..*tumbuk kepala dgn gaya secomel mungkin =P  rugi je 1st day ramadhan xpat posa..huhuhu sadisnyer ni sumer sbb lewat menerima kedatangan ‘ sedara jauh dr Jepun’ tu la…aisehhh..

syhhhhh jgn kasik tau sape2 eh miahakakaka…biasa la org pompuan yg normal mmg cenggini kannnn

hahaha…tutup tv..tepok2 bantal..dummm selamat mlm again hahahaha…..

^

^

^

333

32 thoughts on “Sahur hari pertama (21/07/2012)

    • ayoooo…yg kena serang dgn jepun ni pon liat bangat mau ganti apatah lagik tulun ganti yg kamunyer hahaha…..

    • ngeh3…cam la kite rajin masak..kite mam megi je B..cepat siap hahaha
      ~msh xpat lagik eh?..ti kite try tgk2 kot ader ya

  1. botak pale mam meggi…ekekekekek
    lau ade pon teman 1 rumah, lau bujang xpela….td pun dok usha, de umah nk jual area dato senu tp xtau kawasan mne…x mention alamat

    • hehehe…apartment ssh parking jugak ar…kalo sedara mara dtg parking visitor ciput jer tu lom kira penghuni ttp wat cam parking diorang g

    • tu la…umah bwh ssh dapat skrg ni…biler umah tinggi2 melangit tu, parking ssh, kalo soping brg dapur pon ssh nak berangkut, dibuatnyer lif rosak lagik haru..

  2. kene buat cam seniman bujang lapok la…’laprompo..watakunsik’ miahahah…kene cr umah gak neh, asben ckp bek bl dr sewa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s