???? aper? ntah la….

skrg QQ dah start dok sowang2 kat umah yg syomel tu…yeayyy.. *gedik2 hepi xpasal2 ~ sila abaikan sunyinyer… *ye la sgt, ade kite kecah bab sunyi sepi tu?  xdenyer kite nak kecah pon, dah biasa bertahun2 dulu kite dok sowang2 gak, lama juga, bertahun2 dok sowang biler weekend br nmpk de org, umah senyap jer, golap lagik tp skrg xleh la nak bergelap tu, kalo bergelap camner nak menyiapkan order yg menimbun tu waktu mlm? hari2 menjahit je kerjanyer, busan jahit, wat munger telur plak, busan tu wat bunga dulang plak, busan lagik tgk tv, jemu? okeh kite buka peti sejuk beku kat dapoq..yesss mcm2 ader, jum mkn sambil tgk tv….ngantok? tido la pe lagik, terjaga tgh mlm sambung lagik menjahit hahaha..so? ade kite kecah bab sunyi sepi tu? biler famili2 yg len tepon, ‘dok sorang xbosan ker?’ ehh..kan kite neh bizik memanjang so nak busan mendenyer…weekday bizik kerja (siang) mlm bizik jahit2, subuh hening bizik masak2…putar2 mcm roda everyday …weekend kite pon bizik juga ,xsempat nak pikir byk hal, nak merindu seseorg pon kekadang rs xsempat *bizik cmner pon ttp hengat 333 

si toyol..busan wat ni kite wat mende len plak, huhuhu nak hupdet fb kat umah, berok band dah xde *kite tumpang yg orgnyer biler dier pindah dier hangkut la🙂 di upis malas lak nak tempek pic huhuhu….pic sumer kite peram lam tepon tu…bl2 senang la kite tempek.

mlm td kite buat kira2 *tp bukan duit utk siapkan bunga telur & handbouquet, errr….ntah sempat tak? aishhh cucahnyer hati, byk lg lom ciap & kite target mesti ciapkan sblm bln Julai bcoz kite nak coti utk meluangkan ms dgn tettttt *err…awak xdpt dtg kan?😦 pepun yg terjadi persiapan awal harus dimulakan spy xkelam kabut. Tp….kite xde mood la plak, munger telur utk majlis bertandang baru ciap 15pcs..hahaha xper nak cantum jap jer =P

esok kite nak g ke Jln TAR utk beli brg selebihnyer & kite harap kite xlp utk beli kain khas nak buat sarung bantal & tilam baby utk Ayu, kite dah janji. Xsabaou rsnyer nak tggu si tecik tu kuar *cam kite lak nak bersalin =P . Kite harap Ayu selamat melahirkan baby yg syomel, 2 2 selamat & kite juga harap Baby aka Lea Gebu juga slmt melahirkan babynyer sbb kite pat tau de ckit prob ketika tempoh hamil neh, cian kwn kite😦  .

errr…kite dah busan dok taip n3 neh jd kite nak sambung keje kat opis neh dulu….🙂 papai….

^

^

^

kite sgt mengharap hari itu muncul w’pun hanya untuk seketika, kite sgt2 rindu….sob3

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s