kite bizik

kebelakangan & maybe kehadapan neh kite akan lebih bizik hingga xsempat nak hapdet blog yg tunggang langgang neh, byk keje nak buat sblm tarikh ‘keramat’. org len dok buat diy sendiri utk ‘big day’ kite pun nak buat gak, saje nak tunjuk bakat tp sendiri xhengat kemampuan diri hahaha ape nak dikatekan lagik sumer kn la ciapkan sbb dah mula, kalo lom mula kite bior je la.

byk brg yg perlu dibereskan…bga telur, bunga penanggah, goodies bag, langsir, pelamin blablabla…baju pun xde lagik…wooo byk keje rupernyer. Hantaran pon msh lom abih pikir nak gubah camner…akibat terlalu ‘kreatif’ hinggakan rambang bijik mato nak pilih bahan deconyer…itu nak ini nak yg sana cantik yg sini lawa yg sanun comel adoyaiii xmo pikir xmo2…..dah la skrg jln pon terhegeh2 jd lambat cam ciput cedut, mencik3.

baiklah…kalo rajin & sempat kite tempek pic hasil kerja kite yer..kalo tak tggu la sampai pas raya nnt…okeis mookies tukies calipbottt, sambung keje xoxo

^

xoxo

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s