selamat pengantin baru…Mr. Right & Mrs Always Right…..

as salam…dah jd trend skrg ni, biler amik pic kawen musti nak pegang kertas yg de tulis kata2 yg romantik, lucu blablabla mcm ‘kami dah kawen’…’hak milik kekal’….’kini bersatu’…’sayer cute awak encem’ dsbgy. Semua org nak kelainan dlm majlis yg bersejarah itu & berharap ia menjadi suatu kenangan yg bermakna dan lain dari yg lain. Utk cust ni, dier nak yg simple & bleh digunakan slps majlis. kalo wat kai kertas tu xtahan lama & dah pasti de yg buang lps majlis kalo de yg rajin pon dier taruk lam album tp tu utk kertas2 comel yg tecik molek bleh la simpan lam album kan? hehehe….bantal cute ni nak ltk atas pelamin & digunakan utk sesi bergambar pastu bleh ltk lam bilik pengantin, bleh ltk lam kete & cecuke hati nak ltk kat mn.

mari la menjamu mata….

sarung bantal…hadapan

sarung bantal…belakang

ok tak? cute miut tiut?😀

jengok2 la  ~ http://www.facebook.com/kerawitkraft

kowang jenguk kowang jamu mata…free jerk

****sapo yg biz cenggini sy halalkan kowang tiru design ni tp jgn kopi pasta pic kerawit kraft jdkan pic tu kowang yg punyer yer… sape2 yg menjalankan perniagaan dgn mengaku hak milik org lain sbg hak milik sendiri alamatnyer xlama la biz. xberkat ar.😀

kitaorg sengaja xletak ‘watermark’ kat pic, ia menguji kejujuran kowang ar, kitaorg xtau tp Allah SWT tau, DIA nmpk segalanya.

sekian….

update di subuh hening 15/05/2012, jam 6.27am

333

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s