G nengok baby Pn Esarli Budak Baik a.k.a Snowhite

last Saturday (05/05/2012) kite g nengok anak Snow di Kg Jawa, Klang.  Disebabkan cara mudah utk ke sn, kite & Eza Muchuk nek Komuter jer, senang, xyah kalut2 nak tersadai lam jammed *ngaku je la xde kete nak nek g sn hahaha

 muhammad aisy ilman = kaya dgn ilmu🙂

Fatih Najwan Hadif (anak nick)

adek lelaki kite yg malu2 tucen & anak kite yg comel lote…😀

sweet kan diorg neh…😀

tetamu yg hadir Nick +hubby & baby, Eza Muchuk, DIn, Syaz, Dania & kite…jamuan makan yg hebat2 cam raya gitu, punya la byk, ape lagik..sental ar, sedap2 hik3.

Kite tempek pic cikit je sbb pic ilang dr lam tepon cokia kite tuh…haiya…bikin wa panas ati wehhh. harap2 kwn2 lain de tempek pic, nak skodeng gak nnt.

pepepun..tahniah buat snow & azri😀

pasnih kiteorg nunggu baby Ayu & baby Lea plak…otw tp this year gak la xoxo

^

^

^

anak kite mn?

333

6 thoughts on “G nengok baby Pn Esarli Budak Baik a.k.a Snowhite

  1. aloo patutla gambar kita tak ada dengan baby…sedih la cenggini. majok! kita suka gambar tu tapi gambar tu jugak yang hilang😥

    nanti nak mentengok anak kak ayu pulak….
    akak tunggu kita tau, kita nak pergi sekali…. pergi mentengok baby bnyk2 biar dapat baby senang sikit. kih3

    sokong… makanan yang shedap n superb dari puan snow

    • kite pon sedih tau..tinggal pic yg di publish tu ajer sob3. hokay2…ti kite g nengok baby kak ayu kamu plak, maybe pas raya la…bleh beraya sekali hahaha. errr..kn sediakan wet raya neh hahaha

    • ngeh3….haiya, nenek Q dah byk cucu…setiap taon bertambah, tiap taon rabak dompet wet nenek Q hahaha tp untuk ibu Hadiff xde yer..Hadiff je pat nnt hahaha

  2. hadiff takleh pegang wit manyak2…
    dia xreti kira wit lagi..dia reti kira jari dia jer…ngee~~
    hadif kata bagi jer kat ibu yer nenek Q…agagagaga

    • ye2 bg ibu hadiff on behalf yer..tp make sure msk akaun hadiff bkn akaun ibu hadiff or babah hadiff hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s