Seminar Kuasai Potensi Diri Wanita 2012

Tarikh: 06/05/2012

Jam: 8.30 am -12.30 pm

Lokasi: Berjaya Times Square Hotel, KL

Tajuk Cerita: Seminar Kuasai Potensi Diri Wanita 2012

Penglipur Lara: Dr Azizan Osman & Pn Fiona Tahir

*tayang banner =P

mcm tergedik2 je nak g hadiri SKPDW 2012 huhuhu…xsangka plak org yg ‘comel berkeyakinan’ la sgt cam kite neh bleh terbuka hati nak g seminar2 this lately, sapo yg mengenali diri kite sure terghezut nganga mulot sampai anaconda leh masuk lam mulut tu hahahaha

seminar neh di terajui oleh teraju utamanyer..Dr Azizan Osman & Pn. Fiona Tahir, Ape?? kowang xkenal sape Dr Azizan Osman (DAO)???? xkenal Pn.Fiona Tahir????? kowang dr planet mane neh? Pluto? Zuhal? Musytari???….hellooo, diorg neh terkenal sgt2 k…

*pic mamat encem neh sure kowang pernah tgk terpampang di dada akhbar kan?😀

 

*pic minah comel yg ayu jelita neh pun biasa msk akhbar, majalah bagai😀

sure de yg kate…’ehh…aku pernah tgk la mamat & minah neh…blablabla….’ c, br hengat kannn…? Seminar yg kite hadiri kali neh FREE ajer…*errr..sll pun g seminar DAO mmg kite dpt free, xyah bayor pon kannn…?

^
Kite nak kongsi ckit nota yg kite catit ketika mendengar celoteh beliau:
– harus bertanggujawab dengan apa yang berlaku….jangan suka2 hati ja nak blame orang dan komplen itu ini…..*nak kena lempang laju2 amalkan ler budaya blame & komplen itu ini tu sll
^
– ” for the things to change , I must CHANGE first”….kita kena mulakan dahulu..jangan mengharapkan orang lain utk berubah baru kita nak ikut berubah *bior org ikut kite jgn kite ikut org, bleh gitu? ngeh3
^
– “the more u give,more ..more and MORE u will get back…” hidup ini kene ada memberi….jk kite nak kasih sayang, kite kn tunjukkan kasih sayang dahulu.., kalo nak murah rezeki, kite kn banyakkan berSEDEKAH dahulu…bykkan sedekah tu bkn bermaksud sekelepuk kite sedekah, tp kite buat amalan bersedekah tu byk2 kali…tp mesti ikhlasssss🙂 pemberian yg sedikit tp byk kali.
^
– untuk menjadi wanita yang berkarisma – Dalaman dan Luaran kene bergabung ..baru MELETOP…=D… *kebababommmmm tret tet tetttt…
^
-beliau ajar jg macamane kita nak berinteraksi dgn org yg kite tidak kenali, utk pertama kalinyer la kan…wahhhh xsangka ianya begitu mudah..sgt2 mudah, nak tau? hehehe sila la joins seminar ini lain kali yer..
^
– beliau jg berkongsi tentang cara2 berpakaian yang menunjukkan karektor seseorang itu..-jenis dramatic, romantic, sporty…blablabla…
^
-byk2 lagik ilmu dier kongsi xoxo….
^
ehem..ade byk lagik senanyer tp ckp la ckit2 je kasik tau spy kowang bleh joins seminar cenggini len kali…sblm tamat seminar neh de la beliau gtau seminar2 yg dier buat utk bape2 hari yg dikenakan bayaran…DIAMOND, VIP, GENERAL….ribu riban beb, sape2 yg berkemampuan sila la joins, kite lom ckup duit utk joins yg ribu riban tu, tp berhajat la jugak nak joins.
sekian dulu…taaaa……
^
^
^
kite menyesal teramat sgt sbb delete pic tu utk kaber diri awak…uwaaaaa😦 skrg ghindu tahap tenuk , xdpt tgk pic lagik sob3
333

2 thoughts on “Seminar Kuasai Potensi Diri Wanita 2012

  1. tak payahla kak, mengharap n terus mengharap… takkan ada kesudahan nya. sudah2 la tuh…. meh kita bgumbira *konon!*

    well sudah buang semua pasal beliau… yang saya tahu skrg saya sangat lapa dan jom kita pegi makan… *konon nk diet…citt! bantai nasi ayam bako!*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s